ONZE PARTNERS

ONZE PARTNERS

MET ELKAAR, VOOR ELKAAR!

ProefMei staat niet alleen voor proeven, genieten en beleven maar is tegelijkertijd ook een platform waar talent, kennis, innovatie en creativiteit elkaar ontmoeten.
Samen met onze partners werken wij aan een duurzame toekomst waarin het beste voor én van de regio centraal staat.

Wij geven graag het podium aan datgene wat voor jou van belang is als partner. Bereik en aandacht op maat voor datgene waar je voor gaat en staat. Een exclusief podium waarop we publiek, kennis en innovatie met elkaar in contact brengen. En dat alles op de Brabantse Wal, het scharnierpunt van de groenblauwe Zuidwestelijke Delta. Met elkaar, voor elkaar…

We spreken graag vrijblijvend met je af.

PROEFMEI BUSINESSAVOND – DONDERDAG 8 JUNI

De ProefMei Businessavond vormt de traditionele aftrap van het evenement. Hét culinaire en culturele netwerkevent in het groenblauwe hart van de Zuidwestelijke Delta.
Maak kennis met de smaken en verhalen uit eigen regio in stadspaleis Het Markiezenhof. Van de Brabantse Wal Asperge tot de zilte zaligheden uit de Oosterschelde. Geïnspireerd door producten uit de streek presenteren de chefs je mooie en verfijnde gerechten onder het genot van een bijpassend drankje en gevarieerd muziekprogramma. Tegelijkertijd staat het met elkaar verbinden van inwoners, bedrijven, ondernemers, overheden, onderwijsinstellingen en (culturele en maatschappelijke) organisaties centraal.
Kortom, een avond waarbij je kunt proeven van de Brabantse gastvrijheid en de rijkdom uit eigen regio. Ben je er ook bij?

CONTACT COMMISSIE SPONSORING

Dennis van Tilborg
tel: 0031(0)6 21 19 59 08
bedrijven@proefmei.nl

Rob Buijs
tel: 0031(0)6 51 04 28 05
bedrijven@proefmei.nl