POP-UP TOUR 2023

POP-UP TOUR 2023 UITVERKOCHT

PROEFMEI POP UP TOUR – VRIJDAG 9 JUNI

Mais oui! Op vrijdag 9 juni is het weer tijd voor een onvervalste editie van de ProefMei Pop-up Tour! Een culinaire ontdekkingstocht op bekende maar verrassende bodem. Een avond waarbij proeven en beleven van én in eigen regio centraal staat.  

Qua programma kunnen we nog niet veel prijsgeven, maar de Pop-Up Tour staat dit jaar in het teken van een culinaire primeur! Afgelopen week werden de Michelin-sterren 2023 uitgereikt. En we hebben goed nieuws, Bergen op Zoom staat weer op de kaart! Aan welk restaurant de speciale Michelin-ster wordt toegekend dat blijft voor nu nog even geheim. Dit zal tijdens de Pop-Up Tour worden onthuld. Uiteraard met diegenen die een ticket voor de Pop-Up Tour hebben weten te bemachtigen. 

Vanaf de startlocatie zullen wij ons met de fiets duurzaam verder verplaatsen over de Brabantse Wal. De fietsroute heeft een aantal tussenstops op bijzondere locaties, omgeven door water, groen én historie. Op locatie presenteren verschillende culinaire smaakmakers op creatieve en innovatieve wijze pop-up gerechtenmet producten uit de streek. 

Kortom, “met de Franse slag” genieten van lekker eten, drinken, muziek en vermaak. Een smaak- en sfeervolle afsluiter van de week! Een ticket kost € 79,- per persoon. De kaartverkoop start op zaterdag 6 mei om 12:00 uur. Er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar dus zorg dat je er snel bij bent!

INTERESSE VOOR SPONSORING POP-UP TOUR?

Samen met onze sponsoren werken wij aan een duurzame toekomst waarin het beste voor én van de regio centraal staat. Wij geven graag het podium aan datgene wat voor jou van belang is als sponsor. Bereik en aandacht op maat voor datgene waar je voor gaat en staat. Een exclusief podium waarop we publiek, kennis en innovatie met elkaar in contact brengen. En dat alles op de Brabantse Wal, het scharnierpunt van de groenblauwe Zuidwestelijke Delta. Interesse? Voor de ProefMei Pop-up Tour hebben wij een exclusief aantal sponsorpakketten opgesteld.

SPONSORPAKKETTEN POP-UP TOUR

Let op! Voor de ProefMei Pop Up Tour zijn er slechts een exclusief aantal sponsorpakketten beschikbaar.

PAKKETHOOFDSPONSORSUBSPONSOR
SPONSORBEDRAG EXCL. BTW€5.000,-€2.500,-
VERBINDEN
Exclusieve vouchers voor ProefMei Pop-up Tour op vrijdag 9 juni 20232010
Exclusieve vouchers voor ProefMei Businessavond op donderdag 8 juni 202364
VINDEN | LOGOVERMELDINGEN
Banieren op de locatiesJaJa
Sponsorbanier op de Achter BinnenplaatsJaJa
Website op de pagina “Sponsoring” en “Pop-up Tour”JaJa
Tafelbordjes tijdens ProefMei Pop-up Tour op vrijdag 9 juni 2023Ja
CONTENT
Naamsvermelding in posts Pop-up Tour op socials ProefMeiJaJa
*Logo’s en content dienen door jezelf tijdig aangeleverd te worden volgens vereiste specificaties.
CONTACT COMMISSIE SPONSORING

Dennis van Tilborg
tel: +31(0)6 21 19 59 08
bedrijven@proefmei.nl

Rob Buijs
tel: +31(0)6 51 04 28 05
bedrijven@proefmei.nl

Rachel Buuron
tel: +31(0)654941244
bedrijven@proefmei.nl