RESTAURANT MIJN KEUKEN

RESTAURANT MIJN KEUKEN

WELKOM BIJ RESTAURANT MIJN KEUKEN!

Restaurant Mijn Keuken is gevestigd in het pittoreske Wouw.
Chef Pieter Bosters heeft een passie voor de natuur en kookt graag met streekproducten en ingrediënten zó uit de natuur. Hij plukt, proeft en eet alles. Bijvoorbeeld watermunt zelf geplukt bij Beneden-Sas. Hij maakt kappertjes en siroop van vlierbloesem en olie van verse dennennaalden.

Zijn inspiratie uit de natuur zet hij om in mooie creaties op het bord. Michelin waardeert zijn keuken sinds 2010 met een ster.

DE GERECHTEN VAN RESTAURANT MIJN KEUKEN

“Aspergandel | tartaar van runderbavette”
Tartaar van runderbavette | pickles | crème van ansjovis | aardappelkaantjes | tuinkers
De culinaire verrassing van een asperge verkleed als frikandel-speciaal!
3 munten 

“Aspergandel Provençaal”
Geitenkaas | zwarte knoflook | crème van piment d’esplette
mini courgette | tomaat | olijf | artisjok | rasp van Belper knolle
3 munten 

“Oosterschelde oester”
Oester | vinaigrette op basis van roos | saffraan | kaneel | steranijs | rode peper | Hollandse gember 
2 munten per stuk