BRASSERIE PUUR

BRASSERIE PUUR

LEKKER PUUR

Verse ingrediënten/streekproducten en onvervalste smaken staan centraal in de keuken van Brasserie Puur. Het uitgangspunt is simpel: puur is lekker! Chef-kok Mark van Loon kookt vanuit een traditionele basis, maar combineert die kennis met wereldse gerechten en kookstijlen. Alles om u te laten genieten van heerlijke, verrassende gerechten.
Lunch, diner maar ook een uitgebreide Engelse high tea of gewoon een gezellig kopje koffie. U schuift ervoor aan tafel bij Brasserie Puur.
De eetgelegenheid opende in 2007 haar deuren aan de Kaaistraat 19 in Steenbergen. In 2010 werd het naastgelegen monumentale pand De Oude Stempel aangekocht. De brasserie kreeg er hierdoor een uitgebreid terras én een Bourgondische grandcafé bij. In De Oude Stempel kan men tegenwoordig genieten van een trendy kookstudio en restaurant.

DE GERECHTEN VAN BRASSERIE PUUR

“Brasserie Puur Asian Fingerfood”
“Oester”
lauwwarme Thaise vinaigrette OF passievrucht | wasabi | komkommer
1 munt

“Sashimi
zalm | tonijn | wakame | furikade | soja
1 munt

“Double Dim Sum”
Dim sum | gamba | Thaise groenten | Sriracha saus 
Dim sum | lam | gele curry | sesam
1 munt

“Loempia’s”
Loempia | vulling van zeebaars | boemboe Bali marinade | mangosaus
Loempia | vulling van kippendij | Thaise specerijen | chilisaus 
1 munt