BRASSERIE OP DE MART

BRASSERIE OP DE MART

Wij zijn brasserie op de mart. En dit ons 1e jaar op proefmei.
Na een grondige verbouwing zijn sinds 23 juni 2021 zijn onze deuren geopend.
Ons doel is om onze gasten de avond van hun leven te geven doormiddel van kwalitatief eten maar ook door onze stijlvolle sfeer en vriendelijke bediening.
Brasserie op de Mart is gevestigd op het marktplein in Steenbergen. Wij zijn de enigste gelegenheid op de markt waar gasten kunnen dineren. Als kers op de taart staat ook nog is de zon een hele dag op ons terras te schijnen, wat wil je nog meer? Buiten het diner kunnen gasten hier ook lunchen ,koffie drinken en van een heerlijke borrel genieten. Wij hebben een ruime keuze aan eten en drinken maar bij ons krijgt de gast zeker geen keuzestress. 

DE GERECHTEN VAN BRASSERIE OP DE MART

“Ceviche”
Zeebaars | groene en witte asperges | tijgermelk | krokantje van kip
2 munten
Wijnsuggestie: Chardonnay Xemilia Il Lebbio.
Volle, ronde Chardonnay uit Toscane met een mooi klein vetje. Filmend in de mond. Goudgeel, heerlijk geurig (floraal) en een prettige frisheid. Rijp wit fruit in de smaak ,citrus. Proef de Toscaanse zon in deze frisse Chardonnay

“Bisket”
Tien uur op de smoker gegaard bisket | aardappelschuim van Thoolse aardappelen |venkel ingelegd in het zuur
3 munten
Wijnsuggestie : Corte Giara valpolicella
Intens robijnrode kleur. Met aangename aroma’s van kersen en peper, gevolgd door subtiele nuances van fijne kruiden. Droge en uitgebalanceerde wijn waarbij aangename zuren op juiste wijze samensmelten met de zacht rijp fruit.

“Amuse”
Socarrat van paella |chorizo | gamba paté
1 munt
Wijnsuggestie: Hoja Sana tempranillo rosado
Een biologische wijn ,met een medium rose kleur en een geur van aardbei en framboos. In de smaak een aangenamen, frisse en fruitige rose met een zachte lange afdronk