DONDERDAG 8 JUNI

DONDERDAG 8 JUNI

BUSINESS EVENT – “DE INNOVATIEVE PROEVERIJ”

14:00 – 17:00
DAB – VAN KONIJNENBURGWEG 24
Toegang: op uitnodiging

Samen organiseren Delta Agrifood Business, Rabobank en ProefMei een bijeenkomst speciaal voor bedrijven actief in de foodsector. Het programma staat in het teken van inspireren, beleven, elkaar ontmoeten en natuurlijk proeven van de rijkdom die onze regio te bieden heeft.

BUSINESSAVOND

18:00 – 00:00
Poort open vanaf 17:30
BINNENPLAATSEN EN HOFZAAL – HET MARKIEZENHOF
Toegang: ticket

De businessavond vormt de traditionele aftrap van ProefMei 2023. In stadpaleis Het Markiezenhof presenteren chefs mooie en verfijnde gerechten uit de regio. Onder het genot van een bijpassend drankje nemen zij je mee in het verhaal achter ons voedsel. Tevens staat het met elkaar verbinden van inwoners, bedrijven, ondernemers, overheden, onderwijsinstellingen en (culturele en maatschappelijke) organisaties centraal. Een avond waarbij je kunt proeven van de Brabantse gastvrijheid en de rijkdom uit eigen regio. Een kaart voor de ProefMei Businessavond kost 125,- euro exclusief BTW. Je ontvangt hiervoor één culinair paspoort en extra drankmunten. Met het culinaire paspoort kun je proeven van gerechten in combinatie met een bijbehorend drankje. Ben je er ook bij?

Na bestelling en betaling van je tickets ontvang je via een separate mail een factuur voor in uw administratie.

MUZIEKPROGRAMMA BUSINESSAVOND

Tijdens ProefMei kunt je ook proeven van muziek.

Een gevarieerd muziekprogramma brengt je geheel in de stemming die past bij het moment van de dag. Onder het genot van een verfijnd gerechtje met een bijpassend drankje wordt je omringd door heerlijke muzikale klanken. Wat later op de avond kunt je lekker swingen en mogen de voetjes van de vloer op de culinaire pleinen!