WIE ZIJN WIJ?

WIE ZIJN WIJ?

Stichting ProefMei kenmerkt zich door de vrijwillige inzet van mensen die veelal wonend en of werkzaam zijn in en om de regio Bergen op Zoom. Door middel van ongekende energie, tomeloze creativiteit en grote betrokkenheid zijn zij de drijvende kracht achter de organisatie. Met een overgave van onschatbare waarde zetten zij zich in voor de stad Bergen op Zoom en de regio op en om de Brabantse Wal. Enerzijds vanuit hun professionele achtergrond en anderzijds gedreven door hun gevoel van sociaal maatschappelijke verantwoordelijkheid. Met elkaar streven wij naar het behalen van de doelstellingen en voor elkaar zijn wij er als vereniging van mensen. 

PROEFMEI CREATORS

De vrijwilligers van ProefMei beschikken over een ongekende creativiteit en een groot inlevingsvermogen. Hierdoor kan ProefMei op een originele en innovatieve manier zichtbaar en betrokken blijven voor verschillende typen bezoekers. Voor zowel een regionale hipster, een nuchtere Zeeuw,  een trouwe Bergenaar als een Bourgondische Brabander, een ieder zal zich in het programma herkennen en er vervolgens van willen proeven en genieten. Met de huidige en toekomstige trendontwikkelingen op het gebied van food, vrijetijdseconomie en hospitality in het achterhoofd gaat ProefMei de komende jaren op zoek naar een verdere verbreding van beweging, beleving en bewustwording binnen diverse thema’s. Hierbij zal de organisatie zowel de toegankelijkheid als de uitvalsbases van het evenement ProefMei benutten om ‘het verhaal’ van een toekomstbewuste regio te vertellen. Een regio waar inwoners betrokken zijn en bezoekers zich welkom voelen.

PROEFMEI FACILITATORS

Creativiteit komt pas tot leven indien het vorm krijgt. Het creatieve denkvermogen van de ProefMei-creators is dan ook nauw verbonden met het indrukwekkend uitvoerend vermogen van de ProefMei-facilitators. Met behulp van professionals zijn zij voor een groot deel verantwoordelijk voor de productie, vormgeving en op- en afbouw van activiteiten en evenementen. De facilitators maken letterlijk en figuurlijk het ProefMei-podium mogelijk waarop van alles is te proeven, beleven en genieten. Vanzelfsprekend worden veiligheid en welzijn van bezoekers en deelnemers op basis van geldende wet- en regelgeving te allen tijde in acht genomen. Zowel de toename in complexiteit rondom veiligheid en wet-regelgeving als de onzekerheid m.b.t. de beschikbaarheid van het Markiezenhof  vormen de komende jaren een uitdaging voor de ProefMei-facilitators.