CULINAIR FESTIVAL

CULINAIR FESTIVAL

ProefMei, een culinair en cultureel festival in het hart van de groenblauwe Zuidwestelijke Delta. De binnenplaatsen en de Hofzaal van het Markiezenhof vormen het podium voor producten uit de streek, duurzame voedselproductie en streekgerechten van toprestaurants van de Brabantse Wal en uit Oudenaarde. Hierbij zijn de hoofdrollen weggelegd voor de befaamde drie AAA’s (Asperges, Ansjovis en Aardbeien) en de vierde A (Thools Aardappeltje).

Tijdens ProefMei kunt je ook proeven van muziek. Een gevarieerd muziekprogramma brengt je geheel in de stemming die past bij het moment van de dag. Tevens kun je op verkenningstocht in eigen streek waarbij het proeven aan verhalen met betrekking tot cultuur, erfgoed en traditie centraal staat. Maak op actieve wijze kennis met de diversiteit van de regio. Op weg naar de unieke belevingspunten genieten van de rijkdom die de eigen regio te bieden heeft.

Het evenement vindt plaats van donderdag 8 juni t/m zondag 11 juni. Op donderdagavond wordt het evenement officieel geopend tijdens de traditionele ProefMei Businessavond.