VRIJDAG 9 JUNI

VRIJDAG 9 JUNI

Montis, Goudsmit & Directie
GROTE BINNENPLAATS
19:30 – 20:30

Montis, Goudsmit & Directie, dé Souljazz-sensatie van Nederland, brengen dansbare souljazz met een explosieve mix van grooves. Of ze nu optreden op festivals als North Sea Jazz, Mañana Mañana of in Paradiso, het publiek wordt meegesleept door hun aanstekelijke energie. Met invloeden van funk, rock en ballads, is hun repertoire veelzijdig. Drummer Cyril Directie presenteert de shows met humor en charme, terwijl Frank Montis op de Hammond de bassen swingend speelt en harmonieën toevoegt. Gitaarvirtuoos Anton Goudsmit brengt een unieke en onnavolgbare touch in de groove. Mis hun overrompelende liveshow niet, die ongeëvenaard is!

Another Taste
GROTE BINNENPLAATS
21:00 – 22:30

Another Taste. Is het boogie? Is het jaren 70 funk? Duistere disco? Of een ode aan Burgess?
Het is geen van beide en het is alles. Ondefinieerbaar en toch universeel. Verantwoordelijke voor verschillende releases op Space Grapes Imprint (Mad Honey, GALXTC, Jambonne), vindt Another Taste zichzelf bij elke release opnieuw uit om mensen samen te brengen in vreugde. Laat de vibe van dit eclectische collectief je bedienen van Another Taste.

Sebastian Floris B2B Leroy Rey
GROTE BINNENPLAATS
23:00 – 01:00

Sebastian Floris is een getalenteerde artiest en curator van het muziekprogramma ProefMei 2023. Met trots kondigen we zijn terugkeer aan. Hij heeft al eerder zijn vaardigheden getoond op het podium van ProefMei en het North Sea Jazz Festival.
Zijn muzikale concept, ‘A Gentleman’s Agreement’, combineert stijlvolle en soulvolle klanken in een energieke mix. Sebastian belicht de pure en ambachtelijke aspecten van het dj’en, met invloeden uit het verleden en het heden. Zijn soulvolle werk beweegt zich door genres als soul, funk, disco, hiphop en house, resulterend in dansbare en verfijnde beats.
Mis zijn optreden op ProefMei niet! Hij zal de vrijdagavond stijlvol afsluiten en ook op zaterdag energieke sets verzorgen op de Grote Binnenplaats van het Markiezenhof, samen met andere artiesten.

Uw host op de GROTE BINNENPLAATS: Volkan Tasdan
DJ DNS
BEELDENTUIN
21:00 – 00:00

DJ DNS is een bekende naam in de dj- en clubscene. Met zijn technische vaardigheden heeft hij bijna alles bereikt wat een dj zou willen. Hij heeft deelgenomen aan competities zoals DMC, ITF en Turntablized en heeft verschillende titels op zijn naam, waaronder Nederlands kampioen bij Redbull Thre3style World Finals.
Hij heeft opgetreden en getoerd met artiesten als Masta Ace, Extince, Diggy Dex en anderen. DJ DNS heeft ook zijn eigen liveshow met een drummer genaamd Decks ’n Drums. Hij heeft mixtapes gemaakt, scratches toegevoegd aan albums van bekende artiesten en samengewerkt met orkesten en bigbands.
Zijn dj-stijl omvat hiphop, R&B, funk, soul, disco, classics en de beste clubmuziek van nu, met scratches en live mash-ups als handelsmerk.
Hij heeft opgetreden op festivals zoals Solar, Paaspop, Mysteryland, Lowlands, SXSW en in grote clubs in Nederland. Daarnaast is hij vaak te vinden op bedrijfsevenementen en heeft hij zijn talent in veel landen laten zien.