PROEFMEI EXPEDITIE ZATERDAG 10 JUNI

DE PROEFMEI EXPEDITIE EEN LEERZAME SPEURTOCHT VOOR DE HELE FAMILIE!

ProefMei nodigt kinderen en familie uit om dit jaar deel te nemen aan de ProefMei Expeditie. Een leerzame ontdekkingstocht in en rond de Bergse Binnenstad en onderweg letterlijk en figuurlijk proeven van al het moois van dichtbij!

Samen met jouw familie wandel je door de binnenstad van Bergen op Zoom op zoek naar aanwijzingen. Op de route van de speurtocht bevinden zich leuke ontdekkingspunten waar je wat ziet, ruikt, leert en/of proeft. Leer van Natuurpodium Brabantse Wal alles over insecten, zoals de bijdrage aan jouw voedsel. Ga op zoek naar oude vondsten in het Archeologisch depot! En neem een kijkje in het Delta Agrifood Business (DAB) om te ontdekken welk plantaardig voedsel jij lekker vindt. 

PRAKTISCHE INFORMATIE

De speurtocht heeft een afstand van circa 2,5 km met een gemiddelde duur van 2 á 3 uur. Tussen 12.00 en 14.00 uur kun je starten vanaf VVV Brabantse Wal naast de hoofdingang van Het Markiezenhof (Steenbergsestraat 6, Bergen op Zoom).  De ProefMei Expeditie eindigt in de Beeldentuin van het Markiezenhof. Lukt het jullie om het raadsel op te lossen?

Een ticket kost €7,50 per kind. Per kind mogen er maximaal 2 volwassenen ter begeleiding gratis mee deelnemen.