POP-UP TOUR 9 JUNI UITVERKOCHT

PROEFMEI POP UP TOUR – VRIJDAG 9 JUNI

Mais oui! Op vrijdag 9 juni is het weer tijd voor een onvervalste editie van de ProefMei Pop-up Tour! Een culinaire ontdekkingstocht op bekende maar verrassende bodem. Een avond waarbij proeven en beleven van én in eigen regio centraal staat.

Qua programma kunnen we nog niet veel prijsgeven, maar de Pop-Up Tour staat dit jaar in het teken van een culinaire primeur! Afgelopen week werden de Michelin-sterren 2023 uitgereikt. En we hebben goed nieuws, Bergen op Zoom staat weer op de kaart! Aan welk restaurant de speciale Michelin-ster wordt toegekend dat blijft voor nu nog even geheim. Dit zal tijdens de Pop-Up Tour worden onthuld. Uiteraard met diegenen die een ticket voor de Pop-Up Tour hebben weten te bemachtigen. 

Vanaf de startlocatie zullen wij ons met de fiets duurzaam verder verplaatsen over de Brabantse Wal. De fietsroute heeft een aantal tussenstops op bijzondere locaties, omgeven door water, groen én historie. Op locatie presenteren verschillende culinaire smaakmakers op creatieve en innovatieve wijze pop-up gerechtenmet producten uit de streek. 

Kortom, “met de Franse slag” genieten van lekker eten, drinken, muziek en vermaak. Een smaak- en sfeervolle afsluiter van de week! Een ticket kost € 79,- per persoon. De kaartverkoop start op zaterdag 6 mei om 12:00 uur. Er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar dus zorg dat je er snel bij bent!