ZONDAG 11 JUNI 11:00 KOFFIECONCERT MET KOLPING’S ZONEN UITVERKOCHT

Op zondag 11 juni vindt het ProefMei Koffieconcert plaats in de Franse Tuin van Het Markiezenhof. Harmonie Kolping’s Zonen, oftewel De Sjefkes, verzorgen de muzikale klanken, samen met speciale gast Roel van der Zande. Roel zal onder andere ‘Carnaval de Venice’ spelen, een uitdagend stuk. Naast dirigent Jeroen Geevers zal ook Karlijn Dingemans enkele nummers dirigeren.

Tijdens het evenement worden bezoekers in buffetvorm getrakteerd op lekkernijen uit eigen regio. zoals luxe belegde broodjes, sappen en een aardbeiendessert.
Kortom, een smaak- en sfeervolle invulling van de zondag!
Een ticket kost €24,50 per persoon. De voucher voor het ProefMei Koffieconcert biedt tevens exclusieve toegang tot de expositie “Hete Vuren” in het Markiezenhof. Let op: De exclusieve toegang is enkel van toepassing op zondag 11 juni.
De kaartverkoop start op zaterdag 13 mei om 12:00 uur. Wees er snel bij, want er zijn slechts beperkte tickets beschikbaar. Bestel hier je tickets.