ZATERDAG 10 JUNI 14:30 HARMONIE KOLPING’S ZONEN EN OHNO! JAZZBAND

Op zaterdag 10 juni tussen 14.30 en 16.00 uur presenteren de jeugdorkesten van Harmonie Kolping’s Zonen “Filmreis”, een uniek muzikaal verhaal waarin bezoekers op een magische reis gaan langs zes wereldberoemde sprookjes. Het avontuur begint op een piratenschip, waar bekende filmmuziek bezoekers begeleidt. De show biedt een leuke manier om jong publiek kennis te laten maken met harmoniemuziek.

Als bonus is er een verrassende ontmoeting met de OhnO! Jazzband, die een veelzijdig repertoire brengt en bij elk optreden voor een swingende jazzbelevenis zorgt. Een onvergetelijke ervaring voor jong en oud!

Harmonie Kolpingszonen heeft in totaal twee jeugdorkesten. Het Opstap Orkest bestaat uit de jongste en meest gedreven muzikanten die vaak voor het eerst kennis maken met het samen muziek maken. Het Klein Orkest is een groep van ongeveer 20 leden die al een paar jaar spelen en worden bijgestaan door een handjevol muzikanten uit het groot orkest. Beide jeugdorkesten staan onder leiding van Ankie Loos.

De jeugd heeft de toekomst, en bij Harmonie Kolping’s Zonen krijgen jonge muzikanten de kans om hun talent te ontwikkelen en op te treden voor publiek. Voor vragen over de vereniging en de jeugdorkesten kan men contact opnemen met Dennis de Bruin, Secretaris Jeugd Harmonie Kolping’s Zonen, via jeugdkolpingszonen@outlook.com of telefonisch op +31 6 266 878 55.