Scholen-project weer van start

Op maandag 6 mei gaat het Scholenproject van het Buurtcultuurfonds weer van start. Aftrap is in Hoogerheide waar de leerlingen van OBS De Dobbelsteen samen met directieleden van Stadlander en burgermeester Steven Adriaansen gaan koken voor de huurders en wijkbewoners. De activiteiten starten om 9.00 uur en de lunch is om 12.00 uur. Wees er op tijd bij als je zeker wil zijn van een plekje aan tafel! Dit jaar verzorgen de volgende bedrijven en organisaties de activiteiten PION Horeca en PromotieHet Creatie DepotKlaassen OntwerpPlan-C lifestyle Voeding, Personal trainer & Coach op locatie, LarsKooktNatuurmonumenten en Stichting Bevrijding Brabantse Wal. Waarvoor nu al onze dank!

Scholen die deelnemen aan het scholenproject
  • 6 Mei | Hoogerheide | OBS De Dobbelsteen
  • 7 Mei | Bergen op Zoom – De Borghoek & Basisschool Marco Polo
  • 9 Mei | Steenbergen – Basisschool Gummarus & De Nieuwe Veste
  • 13 Mei | Tholen | MR OBS Ter Tolne & Montessorischool De Kraal
  • 14 Mei | Halsteren | De Biezenhof & St. Maartenschool
  • 16 Mei | Bergen op Zoom – Anton van Duinkerken RK Basisschool & het Kompas

Meer info over dit project.