P4 Hoeve Hindernisse

Proef de Brabantse Wal

Hoeve Hildernisse is bij uitstek geschikt als proef- en belevingspunt! Deze bijzondere boerderij ten zuiden van Bergen op Zoom ligt op een natuurrijke plek. Het hele jaar door kun je bij de gastheer en -vrouw terecht voor o.a. natuurbeleving, wandelingen, groepsuitjes en feestjes. Maar tijdens ProefMei is hier op zaterdag en zondag een STREEKPRODUCTENMARKT

ProefMei zet al jarenlang de streekproducten, met in het bijzonder de drie AAA’s, in het zonnetje. Ook dit jaar is er weer een mooie activiteit waar alle streekproducten bij elkaar komen; de Streekproductenmarkt op Hoeve Hildernisse.

Maar we willen meer laten zien dan de drie AAA’s. Er is volop ruimte om het brede aanbod van de heerlijke producten te etaleren. 

Ken je het bakkersmeel van de St. Antoniusmolen nog niet? Kom dan zeker kijken.
Daarnaast maakt u kennis met de unieke Brabantse Wal-laurier,  genaamd Prunus laurocerasus `GorisGold`, uit Ossendrecht en staat de 'Kakelbonder' voor u klaar.
Deze laatste is in 2015 ook gekroond met het bijzondere keurmerk 'Erkend Streekproduct' en mag u daarom zeker niet missen. 

Naast deze bijzondere producten, staan diverse versproducten voor je klaar.
Kom en geniet van al dat lekkers dat de Brabantse Wal te bieden heeft, van bieren tot asperges en groenten en van honing tot streekvlees. 

Locatie: Hoeve Hildernisse, Hildernisse 1 in Bergen op Zoom.

http://www.hoevehildernisse.com