Donderdag 23 mei Business-avond Tickets

De Businessavond is hét FOOD netwerkevent van West Brabant!

Een hapje, een drankje, de schitterende ambiance van het eeuwenoude stadspaleis Het Markiezenhof: een mooiere manier van netwerken en betere omstandigheden zijn er eigenlijk niet.

Op de Businessavond presenteren de chefs de mooiste gerechten en nemen ze je mee in het verhaal achter ons voedsel. Uiteraard met een passend glaasje wijn. De nieuwe deelnemers van ProefMei 2019 verklappen we nog even niet. Nou, een tipje van de sluier dan…. restaurant Oase en Roux Collectief Culinair! Hou voor de andere namen Facebook en de berichten in de media in de gaten.

De Businessavond is niet alleen elkaar ontmoeten en genieten van al het lekkers van de Brabantse Wal. Je kunt later op de avond ook swingen op muziek van oa. de talentvolle Italiaanse jazz zangeres Davina Marinozzim, Idols-ster Dewi Pechler, de band FunkStamatics en DJ Ronny Hammond.

MUZIEKPROGRAMMA BUSINESSAVOND

Wil jij er bij zijn dit jaar? Bestel dan nu je tickets! Hiervoor krijg je bij de ingang het culinair paspoort, waarmee je overal kunt proeven van de gerechten. Tickets kosten 125,- ex btw. De opbrengst komt geheel ten goede aan het door vrijwilligers georganiseerde evenement.

Bestel hier je tickets rechtstreeks:

TICKETKANTOOR

Tickets bestellen en betalen na ontvangst van je factuur:

TICKETS BUSINESSAVOND

Business events of innovatieprogramma’s volgen tijdens de ProefMei week?

RAVELIJNLEZING 23 MEI

Meer weten over de ProefMei CollegeTour op vrijdagmiddag 24 mei?

PROEFMEI COLLEGE ON TOUR 24 MEI

FOTOALBUM BUSINESSAVOND 2018