PROGRAMMA WE ARE SEAFOOD

Extra editie ProefMei | ProefMei Celebrates Seafood

Een extra editie om te vieren dat Noord-Brabant Europese regio is van de Gastronomie. Maar niet alleen onze eigen provincie, ook het Ierse Galway, waar ProefMei de samenwerking mee heeft gezocht, is Europese regio van de Gastronomie.
Proeven en genieten dus van de Oosterschelde maar ook proeven van The Wild Atlantic in de Galway Kitchen tijdens ProefMei Celebrates Seafood.

 

vrijdag 5 oktober 17.00-24.00
zaterdag 6 oktober 14.00 – 24.00
zondag 7 oktober 13.00 – 19.00
ProefMei celebrates seafood | Markiezenhof Bergen op Zoom
Het evenement in het Markiezenhof is alle drie de dagen gratis toegankelijk voor bezoekers.
Dus kom langs, want deze unieke, eenmalige editie van ProefMei wil je niet missen!

ProefMei Celebrates Seafood vindt plaats in de prachtige ambiance van stadspaleis het Markiezenhof in Bergen op Zoom. De grote binnenplaats wordt omgetoverd tot een ware visafslag.
De restaurants laten je proeven van “De Eetbare Oosterschelde” Proef de Ierse specialiteiten in de Galway Kitchen met Simon en Kate van de Killery Fjord.
Geniet van het eerlijke, biologische vlees van de Steenbergse varkensboerderij van de Maarten en Josephine Hamel.

Zoals altijd kun je op ProefMei genieten van de ultieme combinatie van haute cuisine en haute musique. Als de honger is gestild, dan lonkt de dansvloer voor een gezellig samenzijn met bekenden en onbekenden. Voor ieder wat wils, van achtergrond tot dansbaar, van Folk tot Silent Disco.

 

vrijdag 5 oktober
ProefMei College Tour | Suikerlab Bergen op Zoom

ProefMei legt de verbinding met Agrofood en het zoete en zoute water binnen de Delta. Samen met HAS Den Bosch, HZ Vlissingen en het Banking for Food programma van Rabobank organiseert ProefMei de ProefMei college Tour. Eigentijdse korte en spraakmakende colleges met een hapje en een drankje samen met studenten, ondernemers en bestuurders. Dit in het voormalig Suiker Instituut dat omgedoopt gaat worden tot de Agrofood broedplaats van West-Brabant.
Helaas zijn de tickets voor de collegetour uitverkocht.